BLOEM OP DE TAART


In de hippe Laarstraat in Zutphen zit BLOEM OP DE TAART. Een bloemrijke Patisserie - Koffiebar - Bakkerij van Colette van Deijzen. Citroen meringue taart, frambozen tartelette, witte chocolade pistache fudge. Je begint al te watertanden als je de prachtige taartjes van Colette ziet. Alle ambachtelijke lekkernijen worden achter in het atelier gemaakt en versierd met kleurrijke eetbare bloemen. Vandaar de naam : BLOEM op de TAART. Alles wat je proeft is smaakvol, alles wat je ziet is verfijnd. De smaken, de vormgeving en zelfs het interieur... is eyecandy. 
LIEFDE VOOR TAARTEN

Als kind doet Colette van Deijzen niets liever dan taarten bakken en droomt ze van een eigen taartenwinkel. Na haar studie beeldende vorming rolt ze in het onderwijs. Na de geboorte van haar kinderen begint het opnieuw te kriebelen. Nergens in de stad vindt ze mooie kleine taartjes, en dus begint ze zelf weer te bakken! Colette start Bloem op de Taart 3 jaar terug, net voor de coronapandemie uitbreekt. Ondanks een start met grote hobbels maakt ze van Bloem op de Taart een bloeiende business!
TRAKTEER JEZELF OP EEN BEELDSCHONE TARTELETTE

Je kan de fleurige taarten bestellen voor elke feestelijke gelegenheid maar je kan jezelf ook gruwelijk verwennen op een beeldschone tartelette en een kopje koffie voor in de koffiebar. Superleuk want door de ramen van het cafe zie je alle patissiers aan het werk. Wanneer de Meringue taart gemaakt wordt stuift de poedersuiker door het atelier. In de lente en zomer kan je lekker zitten op het terras op de stoep in de hippe Laarstraat. Voor de vegan's onder ons, ze hebben hier de lekkerste vegan cheese cake en fleurige vegan chocolade!

FAMILIE BUSINESS IN DE LAARSTRAAT

Het ondernemen zit blijkbaar in de familie. Want in het pand naast haar in de Laarstraat zit haar zus Esther van Deijzen met haar prachtige conceptstore Radijs. Aan de overkant van de straat zit haar zwager met grafisch ontwerpbureau Ontwerpunie. De Laarstraat is zowiezo een straat die je in de gaten moet houden, want die straat zit bomvol leuke creatieve duurzame ondernemers en toffe lokale makers!