Aanmelden bedrijven

Sluit je ook aan bij de Local Movement en meld je bedrijf aan. Zo gepiept en het kan al gratis met het Basic profiel. 


Basic

Gratis

 
Basic online bedrijfspagina
Verzamel pluimen en reviews van klanten en vergroot je bereik
 
 
 
 
 
 
Local Birds giftcard *
Wordt acceptant van de Giftcard
 
 
 
 
Certified member

€ 15,00/maand

excl. BTW
Uitgebreide online bedrijfspagina
Verzamel pluimen en reviews van klanten en vergroot je bereik
Ontvang een professionele fotoshoot van je bedrijf t.w.v. € 250,-
Verschijn hoger in de zoekresulaten
Communiceer direct met je klanten via kleine berichten: 'Birddroppings'
 
Local Birds giftcard *
Wordt acceptant van de Giftcard
Verkoop de Local Birds giftcard in je winkel of bedrijf
 
 
Premium member

€ 22,50/maand

excl. BTW
Uitgebreide online bedrijfspagina
Verzamel pluimen en reviews van klanten en vergroot je bereik
Ontvang een professionele fotoshoot vanje bedrijf t.w.v. € 250,-
Verschijn hoger in de zoekresulaten
Communiceer direct met je klanten via kleine berichten: 'Birddroppings'
 
Local Birds giftcard *
Wordt acceptant van de Giftcard
Verkoop de Local Birds giftcard voor exclusief gebruik in je eigen bedrijf
Optioneel: Laat de giftcards bedrukken in je eigen huisstijl

*Kosten gebruik giftcard

Alles op een rijtje

  • Eenmalige aansluitkosten: €75,-
  • Commissie bij besteding: 10%
  • Opbrengst bij verkoop: 5%
  • Premium account: Kosten bij gebruik eigen giftcard: € 0,20 per transactie, geen 10% commissie


Eenmalige aansluitkosten

Voor deelname aan de giftcard betaal je eenmalig € 75,- aansluitkosten. We sluiten dan je pinapparaat of kassa aan op het systeem van Local Birds. Daarnaast ontvangt je een welkomstpakket met o.a. sticker voor het raam, flyers en een korte uitleg.


Kosten als acceptant van de giftcard

Als acceptant van de giftcard, betaal je pas wanneer iemand een giftcard bij je bedrijf komt besteden. Het bedrag dat wordt betaald met de giftcard storten we op je rekening, maar hiervan houden we 10% commissie in.

Omdat klanten vaak 2 tot 2,5 keer zoveel besteden dan de waarde op de giftcard, is de daadwerkelijke commissie over de bonwaarde veel lager (3-5%).


Verkopen van de Local Birds giftcard (Certified profiel)

Wanneer je een certified profiel hebt, kan je de Local Birds giftcard ook verkopen in je winkel. Voor elke verkoop, ontvang je 5% provisie op je rekening!


Je eigen giftcard (Premium profiel)

Met een premium account kan je de Local Birds giftcard verkopen voor gebruik in je eigen winkel. Het bedrag dat je op een kaart zet, is dan exclusief te besteden bij jouw bedrijf. Wil je een giftcard in je eigen huisstijl, ook dat kan. In overleg kunnen we de giftcards helemaal personaliseren naar jouw wensen.

Voor het verkopen en accepteren van je eigen giftcard rekenen wij geen 10% commissie, maar slechts € 0,20 per transactie. Zo heb je goedkoop een giftcard voor je eigen zaak.


Opladen van de giftcard

Uniek aan de Local Birds giftcard is dat klanten deze kunnen opladen. De klant selecteert een bedrijf op de website van Local Birds en stort via Ideal geld op de kaart. Het geld op de giftcard is vervolgens te besteden bij de geselecteerde ondernemer.

Het bedrag dat de consument op de giftcard zet, betalen wij uit aan de ondernemer en houden hiervan 10% commissie in, net als bij de giftcard. Om consumenten te stimuleren om dit te doen, ontvangt de consument 5% van deze 10% terug aan extra bestedingstegoed op zijn giftcard. Zo heeft de consument iets meer te besteden, en ontvang jij je geld, nog voordat de klant in de winkel komt!

Zo stimuleren we samen loyaal koopgedrag en laten we de lokale economie bloeien.
Basic

Met het Basic profiel sta je gratis in onze bedrijven gids, de Local Guide. Je kan je profiel vullen met leuke en handige informatie over je bedrijf  zodat iedereen je kan vinden, liken, sharen en reviews schrijven. 

Daarnaast ben je in 1 keer acceptant van de Local Birds giftcard. Simpel via het pinapparaat kunnen klanten de giftcard bij jouw bedirijf besteden. Op je Local Birds account kan je alle betalingen precies bijhouden en maandelijks betalen wij het geld van de giftcardbetalingen uit op je bankrekening. Op de website wordt je bedrijf genoemd als uitgiftepunt en we gaan je bedrijf actief promoten bij klanten die een giftcard in hun bezit hebben.   

Het Basic profiel is een mooie stap om met ons kennis te maken. Maar wil je echt profiteren van de Local Movement, lees dan hieronder de fijne extra's die je kan verwachten bij het Certified profiel en het Premium profiel. 

Certified en premium members

Als Certified en Premium member wordt het pas echt leuk. Voor een klein bedrag per maand ontvang je meerdere extra's

Professionele fotoreportage
We plannen een afspraak met je in voor een professionele fotoshoot van je bedrijf. Je mag alles laten zien. Van de winkelvloer tot achter in de bakkerij of de keuken van je restaurant. We maken een serie van 10-15 professionele foto's die niet alleen online op je profiel komen te staan, maar die je kan downloaden voor eigen gebruik 

Een paar mooie voorbeelden: Ted's place in Amsterdam  en  Hoogvuur in Amersfoort

Gratis 20 Giftcards
Als Certified en Premium account kan je niet alleen deelnemen aan de Local Birds giftcard, maar ontvang je ook gratis 20 giftcards om te starten. Deze kan je verkopen voor besteding bij je eigen bedrijf, of voor de besteding bij alle bedrijven die zijn aangesloten bij Local Birds.

En voor de Premium accounts gaan we nog een stapje verder. Als premium account kan je ook deelnemen aan de giftcard promotions. Zo kan je bijvoorbeeld klantenacties doen of de giftcard inzetten voor crowdfunding. Deze functies zullen in de loop van 2018 actief worden.

Gratis promotiepakket 
Je ontvangt van ons per post een promotiepakket voor je winkel. Bestaande uit een promotie handleiding met handige tips, Local Birds stickers voor op het raam, een stapel folders om mee te geven aan klanten. Een handig display voor de giftcards en gratis 1 maand extra promotie op het platform.

Opladen giftcard 
Uniek aan de Local Birds giftcard is dat klanten deze via de website van Local Birds kunnen opladen. Wanneer een klant de giftcard oplaad voor gebruik bij jouw bedrijf, ontvang je dit geld direct op je account. Local Birds houdt bij het overmaken (net als bij de giftcard) 10% van het bedrag in. Maar het mooie is, dat we hiervan 5% weer teruggeven aan de klant. Zo wordt het voor de consumenten leuk om de giftcard op te laden en ontvang jij het geld nog voordat de klant het geld gaat besteden! Zo belonen we trouwe klanten!
Kijk hier voor meer informatie