RADIJS

Laarstraat 20
7201CE Zutphen
0655116337
Bezoek de website

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00

About

" Conceptstore "

Bij RADIJS vind je naast Esthers eigen label Radijsje ook allerlei andere kledinglabels, sieraden, gifts- en lifestyleproducten of gewoon een bijzonder ontwerp met een goed verhaal. 

Esther werkt voor haar eigen label waar mogelijk met duurzaam materiaal zoals bio-katoen of milieuvriendelijk ingeverfde stoffen. Ook de productie gebeurt daarom heel dicht bij huis. Daarom kan veel kleding van haar label op maat, kleur of naar wens gemaakt worden. 

RADIJS werkt graag samen met Nederlandse labels en up-coming ontwerpers om deze een podium te bieden voor hun vaak unieke producten. Ook vind je in de winkel kleding en accesoires van duurzame merken zoals VEJA en Swedisch Stockings.

Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review


Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review
Momenteel geen berichten van dit bedrijf
Soft Rebels
Sessun
Gnoes
Studio Harm&Elke
Moebe
Gusta
Bufandy
Radijs
Monk&Anna
Komono
Muja Juma
Turina
Another Label
Alchemist
Meraki
Tinne + Mia
Storytiles
Numph
Minus
Veja

Onze waarden

Ambachtelijk | Handgemaakt
Biologisch | Ecologisch
Duurzaam | Circulair
Fairtrade
Vegan | Plantaardig

Onze keurmerken

GOTS | Global Organic Textile Standard GOTS Staat voor Global Organic Textile Standard. Dit internationale keurmerk voor kleding die voor minsten 70 procent (Made with organic) of voor minstens 95 procent (Organic) uit biologisch geproduceerde materialen bestaat. Daarnaast zijn er milieueisen voor de verwerking van de vezel tot kledingstuk, eisen voor arbeidsomstandigheden en een eerlijk loon in de productiefase. Ook zijn er milieu eisen voor de verpakking en de fournituren. https://global-standard.org/
OEKO-TEX Standard 100 OEKO-TEX Standard 100: Dit keurmerk test speelgoed van textiel, beddengoed en kleding op stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Het keurmerk stelt strenge eisen voor restanten van zware metalen, schadelijke kleurstoffen en bestrijdingsmiddelen.
Vegan Vegan is het keurmerk van The Vegan Society | Nederlandse Vereniging van Veganisten. Voedingsmiddelen met het Vegan-logo zijn 100% plantaardig. Non food producten zoals schoonmaakmiddelen, cosmetica en kleding met het Vegan-logo bevatten geen dierlijke ingrediënten of materialen van dierlijke herkomst. Cosmetica met het Vegan-keurmerk is gemaakt zonder dierlijke ingrediënten zoals wolvet, bijenwas, geitenmelk en lactose. Ook een verbod op dierproeven opgenomen in de eisen, maar die zijn sinds 2013 in de EU verboden. https://www.veganisme.org https://www.veganisme.org https://www.thevegansociety.com

More Birds

Schepping

Schepping

De Potterij

De Potterij

De creatieve stoel

De creatieve stoel