DE POSITIEVE PERSOONLIJKE VIBE VAN RADIJS


Je wordt meteen gelukkig als je Radijs binnenstapt, zoveel moois voor je huis, voor je interieur en voor je garderobe. Je voelt direct de persoonlijke positieve vibe zoals je die alleen bij een lokale ondernemer vindt! Radijs zit in de Laarstraat in Zutphen en wordt gerund door Esther Maria Deijzen. Zij is het creatieve brein achter de stijlvolle collectie, de prachtige tafel presentaties en de beeldende ‘verhaaltjes’ op de muur.  
PODIUM VOOR KLEINE LABELS EN BEGINNENDE DESIGNERS

RADIJS werkt graag samen met Nederlandse en Scandinavische labels. Naast haar eigen label biedt RADIJS een podium aan up-coming ontwerpers met hun stijlvolle kleding en unieke accessoires. Je vindt er duurzame kleding, handgemaakte sieraden en vegan sneakers, maar ook inspirerende artworks, prachtige planten en ceramiek van lokale makers. 
 
PERSOONLIJKE STIJL IN PLAATS VAN VLUCHTIGE TRENDS

Esther Maria heeft een duidelijk eigen handschrift. Haar persoonlijke stijl en favoriete kleurpalet zijn leidend bij het samenstellen van de collectie. Alle kleuren worden zorgvuldig uitgekozen & geblend en lopen vloeiend in elkaar over. Zo ontstaat er een vloeiend ritme door de seizoenen heen en is Radijs niet afhankelijk van snelle vluchtige trends. Sustainability is belangrijk voor Radijs. “Het is belangrijk dat we goed zorgen voor de aarde”. Dat vraagt om een ander en langzamer trendritme.
SLOW FASHION LABEL UIT HET EIGEN ATELIER

Aan de overkant van de straat zit Esther haar eigen Atelier. Daar maakt Esther met een klein team haar eigen slow fashion label : RADIJS. Hyper lokaal dus. Het eigen label bestaat uit een aantal perfecte basis stukken en wordt na bestelling speciaal voor jou op maat gemaakt. De kleding is stijlvol, tijdloos met een creatieve touch. Je kan kiezen uit een selectie milieuvriendelijk ingeverfde stoffen en naar wens kunnen subtiele details van het kledingstuk worden aangepast. 
 
FAMILIE BUSINESS IN DE LAARSTRAAT
Het ondernemen zit trouwens in de familie. Leuk weetje : de buurvrouw is niemand minder dan haar zus Collette van Deijzen, met haar prachtige patisserie & koffiebar BLOEM op de TAART. De Ontwerpunie, het grafisch ontwerpbureau aan de overkant van de straat wordt gerund door Lars, haar man. 
De Laarstraat is sowieso een bezoekje waard, want die straat zit bomvol leuke creatieve en duurzame ondernemers!  Check hier de adresgegevens van Radijs en de actuele openingstijden voor jouw bezoek aan Radijs!