SIL

Spittaalstraat 98
7201EG Zutphen
0575-54049
Bezoek de website

Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:30

About

" Stuff I Love | handmade cadeau's "
SIL staat voor Stuff I Love en is een online en offline conceptstore met toffe woon-, cadeau-, en lifestyleartikelen. Je vind er producten met een verhaal, bijzondere designs en handgemaakte accessoires die niet 13 in een dozijn zijn. Alles watje bij SIL vindt is met zorg, liefde, en aandacht voor mens, dier en milieu uitgezocht. Browse lekker door de webshop of bezoek de winkel in Zutphen.

Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review


Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review
Momenteel geen berichten van dit bedrijf

Onze waarden

Ambachtelijk | Handgemaakt
Duurzaam | Circulair
Fairtrade
Hoe zijn jullie begonnen?

Het is voor eigenaresse Erica Tesink eigenlijk allemaal begonnen met het zelf maken van woonaccessoires. Hoe meer je in dat wereldje zit, hoe meer bijzondere en mooie producten je ook van andere tegenkomt. Producten waarbij je kan zien dat er passie en liefde van de ontwerpers inzit. Hier wou ze meer mee doen en dacht ‘hoe gaaf zou het zijn om een winkel te hebben waar ik de unieke producten van jonge designers en kleine ondernemingen waar ik zelf zo enthousiast over ben kan laten zien. En waar ik natuurlijk ook plaats kan bieden aan mijn eigen creaties.’ Vanuit deze gedachte is SIL ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een toffe en diverse (online) conceptstore.
Wat maakt jullie bedrijf de moeite waard?

SIL wordt voor 100% gerund met liefde en passie en dat merk je. Je vind bij SIL producten die niet zomaar overal in het schap liggen en die een verhaal hebben. (think handmade, fair trade, ecologisch verantwoord, en jonge designers en kleine ondernemers). Wil je echt iets unieks? Sommige producten worden door de eigenaresse zelf gemaakt en kunnen naar wens aangepast worden!

More Birds

Driekant Bakkerij en Lunchcafe

Driekant Bakkerij en Lunchcafe

De Potterij

De Potterij

RADIJS

RADIJS