Huis met de Luiken

Groenmarkt 5
7201 HW Zutphen
+31623001544
Bezoek de website

Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:30

About

" TIJDLOZE MEUBELS VAN ONTWERPERS + MAKERS "
Laat je verrassen in onze interieurwinkel. Bij ons koop je niet de stoel of de lamp die je zocht, maar die je bij ons voor het eerst hebt gezien. Bij Huis met de Luiken bieden we werk aan van ontwerpers die zelf de maker zijn dan wel bepalend zijn in een kleinschalige productieproces. De liefde en het vakmanschap spatten er van af. Anders, bijzonder, niet het werk dat je bij de grote aanbieders ziet. Vak (x) schap is overigens een lastig woord, want het barst in dit vak van de vakvrouwen. Duurzaamheid en sociaal verantwoord werk is voor 'onze' ontwerpers vanzelfsprekend. Bóven de winkel hebben we een prachtige Bed & Breakfast. Goede plek om van daaruit de stad te verkennen en bij alle college-local-birds binnen te stappen.

Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review


Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review
Momenteel geen berichten van dit bedrijf

Onze waarden

Ambachtelijk | Handgemaakt
Duurzaam | Circulair
Fairtrade
Hoe zijn jullie begonnen?

In 2018 hebben we elkaar ontmoet. Allebei met veel betrokkenheid bij kunst, cultuur en interieur. Toen we dit prachtige woonwinkelpand uit 1629 te koop zagen staan, was de winkel gauw bedacht. Eind 2019 gingen we open. Met veel plezier hebben we een groot netwerk van ontwerpers en makers opgebouwd, en steeds weer vinden we nieuwe mensen. Foto's van de winkel in 2019 en in 2022 laat zien dat we er in slagen steeds weer nieuw aanbod te presenteren.
Wat maakt jullie bedrijf de moeite waard?

Een bijzondere interieurwinkel in een rijksmonument, dat is een ervaring die niet voor het oprapen ligt. Echt een winkel voor nieuwsgierige en betrokken mensen.

More Birds

Míramé

Míramé

Bloem op de taart

Bloem op de taart

De Boekerij - Zutphen

De Boekerij - Zutphen