Stadsbrouwerij Wageningen

1e Kloostersteeg 5
6701 DL Wageningen
+31 (0)62 425 8665
Bezoek de website

Woensdag 15:00 - 01:00
Donderdag 15:00 - 01:00
Vrijdag 15:00 - 01:00
Zaterdag 12:00 - 01:00
Zondag 12:00 - 23:00

About

" Lokaal bier met lokaal graan "
Georiënteerd op de lokale markt ontwikkelen de brouwers Stefan en Dennis sinds 2013 eigenzinnige, karaktervolle bieren die elk voor zich een waardevolle aanvulling zijn op het huidige bierlandschap. Alle bieren worden met trots in eigen brouwerij gebrouwen waarbij ook de basismout afkomstig is van lokale boeren van stichting De Wageningse Korenschoof. Ondertussen heeft dit geresulteerd in vele mooie speciaalbieren die allemaal hun eigen verhaalhebben. Deze bieren vinden gretig aftrek in het gezellige stadje Wageningen!

Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review


Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review
Momenteel geen berichten van dit bedrijf
Hoe zijn jullie begonnen?

Vanaf 2013 brouwen we met lokale gerstemout die in het buitengebied van Wageningen wordt geteeld. We vinden het belangrijk dat iedereen in de zomer kan genieten van goudkleurige akkers. Eerst vanuit een bedrijfshal en sinds 2 jaar in het stadscentrum, naast onze brewpub.
Wat maakt jullie bedrijf de moeite waard?

Lokaal en circulair ondernemen zijn onze belangrijkste waarden. Dat geldt voor alle aspecten en zie je bij ons in de brouwerij maar ook in onze brewpub waar we naast onze bieren ook lekkere Nederlandse wijnen en ciders hebben. In de zomer serveren we verse radlers, met huisgemaakte citroenlimonade van de tap. Op ons kaasplankje ligt bijvoorbeeld een lokaal gemaakte blaarkopkaas en in het weekend serveren we huisgemaakte hamburgers op broodjes van een lokale bakker met een portie huisgemaakte frieten.

More Birds

Me & More

Me & More

Vreemde Streken

Vreemde Streken

Bas Buitensport

Bas Buitensport