About
" Duurzaam restaurant & viswinkel "
De Heerenkeet zit op een prachtige plek aan de Oosterschelde met een betoverend uitzicht over het silte water. Onderaan de dijk op weg naar het visrestaurant zit onze eigen Viswinkel met een breed assortiment lokaal en duurzaam gevangen vis. De kreeft en zeebaars komt uit onze geliefde Oosterschelde. De Noordzeevis zoals sliptong, zeewolf en kabeljauw komt rechtstreeks van de visafslag. De Zalm en paling worden in huis gerookt.
Op de roodbruine waterrijke velden langs de dijk kweken we zeekraal en lamsoor. Zeesla, zeewier en rood hoorntjes wier plukken we zelf direct voor de deur.
De Heerenkeet wordt gerund door Marion en Richard snijder samen met hun twee zonen Dylan en Troy. Op de kaart klassieke visgerechten die zich kernmerken door eenvoud. De verse vis spreekt voor zich! Afgelopen jaar heeft de Heerenkeet als eerste onafhankelijk vis restaurant een duurzaam certificaat bemachtigt.
Hun drijfveer is eenvoud en duurzaamheid. Nu Marion en Richard het stokje overdragen aan de volgende generatie, komt er meer aandacht voor een uitgebreide culinaire beleving met veel aandacht voor wijn, spijs en cocktails.