Maxime's Deli

Luitestraat 35
2011 WM Haarlem

Bezoek de website

Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 16:00
Geen acceptant


About

" Krakendvers handgemaakt brood in Haarlem "
Bij Maxime’s Deli kan je terecht voor krakendvers handgemaakt brood, een goedgevulde sandwich, en wat lekkers voor bij de koffie of borrel. Alles wordt gemaakt met ingrediënten van biologische boeren en lokale producenten. Ingrediënten die in het seizoen zijn, dus op z’n smakelijkst.

Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review






Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review
Momenteel geen berichten van dit bedrijf

Onze waarden

Ambachtelijk | Handgemaakt
Biologisch | Ecologisch
Diervriendelijk
Duurzaam | Circulair
Lokaal | Seizoensgebonden
Sociaal maatschappelijk | Inclusief
Hoe zijn jullie begonnen?

Leuk om kennis te maken, ik ben Maxime. Geboren en getogen in Haarlem; met een achtergrond in gezondheidszorg en duurzaamheid. Opgeleid tot bakker en chef op een biologische boerderij in Ierland: Ballymaloe Cookery School, bij Ballymaloe House Restaurant, en bakkerij Bread 41. Bij Maxime's Deli bakken en koken we ‘farm to fork’: met ingrediënten van biologische boeren en lokale producenten. Ingrediënten die in het seizoen zijn, dus op hun lekkerst. Alles is vers en handgemaakt. Zonder conserveermiddelen, halffabricaten of kunstmatige toevoegingen. Vol goede voedingstoffen en echte smaak. In 2014 begon ik met bruidstaarten en festival catering. Dat groeide langzaam uit tot een fulltime microbakkerij voor brood, borreltassen, maaltijdboxen, bruidstaarten en event catering. In september 2022 opende Maxime's Deli in Haarlem.
Wat maakt jullie bedrijf de moeite waard?

Maxime maakt ècht brood: van steengemalen biologische granen, water en een beetje zout. Zonder kunstmatige toevoegingen, handgemaakt met wild desem van de Ierse Zuidkust. Woensdag t/m zaterdag bakken we volkoren desembrood, roggebrood, focaccia, brioche en koekjes. Met groente en fruit van het seizoen maken we hartige en zoete specials. Er zijn ook sandwiches, zoals een volkoren desemboterham met kaas van de boer en huisgemaakte mayo en pickles van het seizoen, of een focaccia tosti met zelfgemaakte kimchi. Je kan de compotes, mayonnaises en pickles ook in potjes kopen om zelf wat lekkers mee te maken. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeautje voor iemand die van lekker eten houdt? Neem een kijkje in onze vitrine met unieke producten van kleinschalige biologische makers uit Cataluña.

More Birds

Mica Coffee bar

Mica Coffee bar

SAS de VRIES

SAS de VRIES

The James

The James