The Chocolate Shop

Limoenhof 1
2564KV Den Haag
0614854542
Bezoek de website

Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

About

" From bean to bar | Fair & Premium Chocolate "
Een eigen winkel met misschien wel de beste en de lekkerste bean-to-bar chocolade die er bestaat… De zoektocht  van Sanna en Ray naar de meest heerlijke en verantwoorde chocolade begon bij espresso. Want naast alle verschillende koffiebonen, die de afgelopen jaren werden geproefd, was er nog een boon: De magische cacaoboon. Het bracht hen naar een wereld met prachtige, kleurrijke en intense smaken, waar met aandacht chocolade op een verantwoorde, bedachtzame en eerlijke manier wordt geproduceerd. Dat allemaal in fantastische oogstrelende verpakkingen. En dit delen ze nu met jullie via hun winkel!

Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review


Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review
Momenteel geen berichten van dit bedrijf

Onze waarden

Fairtrade
Contact

Hoe zijn jullie begonnen?

Bij het Amsterdam Coffee Festival had ik teveel espresso's gedronken. Ik was helemaal aan het shaken, dus ik moest wat eten. Het eerste wat ik tegenkwam was een pure bean-to-bar chocolade van de Grenada Chocolate Company. Een klassieke weldadige reep met een gouden wikkel, mijn hele gezicht zat onder. Ik nam een hap chocolade en,...ik ging op reis! Dit moeten meer mensen weten. Goed, eerlijk en van de hoogste kwaliteit. Ik kwam thuis en zei; "Schat, we gaan in de chocolade!"
Wat maakt jullie bedrijf de moeite waard?

Inmiddels zijn we gecertificeerd chocolade sommeliers. We geven workshops, tastings en food pairings. En we jureren internationaal wedstrijden. Elke chocolade die we aanbevelen, hebben vanzelfsprekend geproefd en geselecteerd.

More Birds

PLENTY

PLENTY

WNKL

WNKL

Greens

Greens