Fair Photo Shop

Zwaardstraat 16
2584TX Den Haag
06-52415723
Bezoek de website

Open alleen op afspraak

About

" Fotokunst van fotografen uit ontwikkelingslanden "
Fair Photo Shop is een online gallery met bijzondere wanddecoratie! Wat ons uniek maakt, is dat we foto's aanbieden van fotografen uit 'ontwikkelingslanden'. De foto's van deze talentvolle (amateur) fotografen kun je laten afdrukken op aluminium of plexiglas. Leuk voor aan de muur thuis of op kantoor. Bij elke aankoop, deelt de lokale fotograaf in de opbrengst van de foto.

Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review


Reviews & Ratings

Local Birds - schrijf een review

" Support jouw favoriete ondernemer en geef een pluim! Schrijf een review en geef feedback. "

Schrijf jouw review
Momenteel geen berichten van dit bedrijf
Contact

Hoe zijn jullie begonnen?

Fair Photo Shop is een initiatief van Wilma Sloot. Het idee voor dit concept is ontstaan toen ze bij Oxfam Novib werkte waar ze jarenlang de kalender mocht maken, een kalender met inspirerende beelden van getalenteerde en opkomende fotografen uit ontwikkelingslanden. Toen al vond ze het zonde dat deze alleen op de kalender getoond werden. Met Fair Photo Shop biedt ze deze fotografen een platform om hun werk te verkopen.
Wat maakt jullie bedrijf de moeite waard?

Een schitterende foto aan de wand waarvan je weet dat de fotograaf, afkomstig uit een ontwikkelingsland, mee deelt in de opbrengsten. Dat wil je toch? Maar met een aankoop bij Fair Photo Shop maak je niet alleen impact, je krijgt ook meteen een bijzonder inkijkje in een land. De exclusieve collectie bestaat uit foto's in zeer uiteenlopende categorieën: van wildlife en artistiek naakt tot waanzinnige luchtfoto’s.

More Birds

Studio April

Studio April

WWen

WWen

WNKL

WNKL