PLENTY DEN HAAG


Coffeehouse + Plant-based kitchen

Bij toeval stuiten we rond lunchtijd op PLENTY, een superfijn plant-based coffee + lunch tentje in de creatieve Zeeheldenbuurt in Den Haag. Door lockdown en de coronamaatregelen besluit PLENTY de lunchkaart in te krimpen en hun energie te richten op 1 signatuur sandwich. En dat is te proeven! De liefde voor moederaarde en de liefde voor goed eten spat ervan af!


Knisperend lekker

We bestellen een knisperend vers zuurdesem brood, rijk belegd met met rodebieten spread, avocado, hazelnoten pesto, gefermenteerde groenten en knapperige kruidige bites. Dit is veruit de lekkerste en meest verassendste sandwich die ik ooit gegeten heb. We kunnen ons niet beheersen en bestellen nog een chai latte en taartje. Ohhh de vegan cinnamon rols, naar het recept van Oma, zijn hemels! 
 

Verbinding met de buurt

Wat begon als een druilige regenachtige dag, werd opeens een zonnige lunch met veel lekkers op het terras. Met een prachtig gesprek met Vivianne -de eigenaresse + chef-kok- over verbinding en lokaal ondernemerschap. Uit alles voelde je de liefde voor de buurt, verbinding met de klanten en de verbinding met  onze aarde. Wat een pracht mens! 
 
 

Dus heb je zin in een geweldige plant-based ontbijtje of lunch.. check dan hier voor meer informatie en openingstijden. Hier kan je ook een review achter laten!