ZWARTE TANDPASTA VOOR EEN DUURZAME GLIMLACH


Tandpasta van houtskool?

Ja je leest het goed...de tandpasta met houtskool van The Humble co is onze absolute favoriet. ‘Charcoal’ heeft als bijzondere eigenschap dat het vieze geurtjes neutraliseert en krachtig optreedt tegen plak en bacteriën. De geactiveerde houtskool wordt gemalen tot poedervorm en verwerkt in de tandpasta. Dit gitzwarte goedje scrubt je tanden gronding schoon en gaat die bruine aanslag dapper te lijf. Of de houtskool goed is voor je tandglazuur, vraag ik me af maar je ‘orale odeur’ is in ieder geval verleden tijd!
 
Mooi voor het milieu en je #botanical #badkamer 

Wist je trouwens dat per jaar 3,8 miljard plastic tandenborstels in de vuilnisbak belanden? Dat kan anders vinden ze bij The Humble co en starten hun strijd tegen de plasticverspilling. Ze ontwikkelen de Humble Brush, een biologisch afbreekbare tandenborstel die voor 95 % uit bamboe bestaat. Deze hippe minimalistische tandenborstel staat niet alleen veel mooier in je #insta #botanical #badkamer, hij is ook nog eens veel beter is voor het milieu. 
 

Met een brede witte glimlach

The Humble co is een Zweeds bedrijf en is 5 jaar opgezet door een team van tandartsen en specialisten. De liefde voor de natuur en de medemens zit hen in de genen. Daarom gaat een deel van de opbrengst naar de Humble Smile Foundation. Deze stichting initieert professionele zorg projecten in gebieden waar een bezoekje aan de tandarts niet zo vanzelfsprekend is. Met jou aankoop steun je dus direct een glimlach van een kind aan de andere kant van de wereld.
 
Wil jij ook de wereld verbeteren met een stralende witte glimlach? 
 
We geven 5 gitzwarte sets weg aan onze grootste Local Birds fans! Wat moet je doen om deze te bemachtigen? Heel simpel...
Deel dit artikel via Instagram #Localbirdsamsterdam en #thedailybird of via onze Local Birds facebook pagina en maak kans deze fantastische Humble brush tandenpoets sets.

Je kan de Humble brush en de ‘Charcoal’ tandpasta natuurlijk ook gewoon kopen bij een van onze Local Birds….
 
1.    Eco-logisch
2.    EkoplazaTekst : Helene Vogelaar
Fotografie :  Helene Vogelaar © Local Birds